Truca'ns +376 872 400
0 0,00 €

No teniu articles a la cistella de la compra.

section

 
VINE I FES LA TEVA TARGETA FERBA
Gaudeix de tots els descomptes
 
COMPRA DESDE CASA TEVA
Consulta el que vols i compra amb un sol clic
 
ENVIAMENT A CASA
T'enviem el que compris a casa

Serveis

Col.locació de tot tipus de revestiments per Interior i Exterior

Amb més de 30 anys de expèriencia i més de 250.000 m2 instal.lats a Andorra, Ferba és especialista en tot tipus de col.locacions de revestiments per guarderies, hospitals, oficines i pisos particulars.

 

COL.LOCACIÓ DE GESPA ARTIFICIAL

Amb una experiència de gairebé 50 anys en el sector, FERBA posa a la vostra disposició tots els coneixements i l’experiència en la col·locació de gespa en ambients privats, com jardins o terrasses, i em espais públics, com rotondes, mitjanes de carretera, etc. Ja sigui amb càrrega de sorra silícia o sense càrrega, FERBA us garanteix la màxima professionalitat

 

COL.LOCACIÓ DE PEDRA

Amb l’objectiu de donar el màxim serveis als seus clients, FERBA ofereix també el servei de col·locació de pedra, ja sigui en interior o exterior i per a qualsevol tipus de pedra: natural, sintètica o en plaques.
 

 

NETEJA I RENOVACIÓ DE MOQUETES

FERBA busca donar el màxim servei als seus clients, i amb aquesta premissa neix la divisió de neteja industrial de moquetes. Amb un sistema de neteja en sec únic en el mercat, FERBA col·labora amb els clients per allargar la vida útil de les moquetes. Qualsevol tipus de taca o de desperfecte es pot arreglar a fi de deixar la moqueta com si fos nova. I recordeu: un bon manteniment anual pot allargar la vida de la vostra moqueta fins un 50%.

 

INTAL·LACIÓ DE PAVIMENTS CONTINUS I ÀREES DE JOC INFANTIL

FERBA ofereix també el servei d’instal·lació de paviment continu a base de cautxú reciclat per a àrees de joc infantil, així com el subministrament i la instal·lació de parcs infantils i àrees de joc. Tota la seguretat perquè els més menuts gaudeixin tranquils.

 

 

COL·LOCACIÓ DE MOQUETES

FERBA ofereix el servei de col·locació de tot tipus de moquetes sobre qualsevol superfícies. Amb més de 40 anys d’experiència, FERBA posa a la vostra disposició tots els coneixements en la col·locació de moquetes per a hotels, habitatges, sales de cinema, oficines, espais públics, etc.

 

COL·LOCACIÓ DE PELFUTS

Gran part de la brutícia que trobem dins els edificis i establiments prové de l’exterior. La millor manera d’estalviar-nos un gran percentatge d’aquesta brutícia és mitjançant els pelfuts d’entrada. FERBA, amb l’objectiu de donar el millor servei als seus clients, ofereix el servei d’instal·lació de tot tipus de pelfuts per a zones d’accés a hotels, oficines bancàries, botigues, centres comercials, etc.

 

COLCOL.LOCACIONS DE TOT TIPUS DE REVESTIMENTS PER INTERIOR I EXTERIOR

Amb mes de 30 anys d’experiència i mes de 250.000 m2 instal·lats a Andorra, FERBA SL es especialista en tot tipus de col·locacions de revestiment per guarderies, Hospitals, oficines i pisos particulars.

 

 

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux