Truca'ns +376 872 400
0 0,00 €

No teniu articles a la cistella de la compra.

section

 
VINE I FES LA TEVA TARGETA FERBA
Gaudeix de tots els descomptes
 
COMPRA DESDE CASA TEVA
Consulta el que vols i compra amb un sol clic
 
ENVIAMENT A CASA
T'enviem el que compris a casa

NOTA LEGAL

NOTA LEGAL

 La societat FERBA, S.L. (NRT-L-700951-B) és la titular de la present pàgina web www.ferba.ad, i opera sota la denominació comercial FERBA, radicada al Carrer Roger Bernat III, d’Andorra la Vella (AD500), Principat d’Andorra, la qual compleix amb la llei 12/2013 de 13 de juny, del comerç.

Pot contactar amb nosaltres als telèfons 872400 (FAX: 824298) o per correu electrònic a l’adreça info@ferba.ad.

 L’accés i/o ús d’aquesta web, atribueix la condició d’usuari, que accepta des de dit accés les presents condicions generals d’ús, les quals seran d’aplicació independentment de les condicions generals de contractació que en el seu cas resultin d’obligat compliment.

 L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús d’aquesta web, quedant prohibida la reproducció, còpia, distribució o qualsevol altre ús del seu contingut, total o parcial, els qual son de l’exclusiva propietat de FERBA, S.L.

 FERBA, S.L. no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis que puguin ocasionar, a títol enunciatiu: els errors o omissions als continguts, la falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

 FERBA, S.L. es reserva el dret d’efectuar, sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes a la seva web, les característiques dels seus serveis i tot el contingut inclòs a la mateixa, tanmateix com manteniments o reconfiguracions.

 En el cas que www.ferba.ad inclogui enllaços a altres webs, FERBA, S.L. no exercirà cap tipus de control sobre les mateixes i, en cap cas assumirà la responsabilitat dels seus continguts, la seva fiabilitat, exactitud i veracitat.

 

PROTECCIÓ DE DADES

 FERBA S.L.  garanteix a tots els seus clients la confidencialitat i privacitat en el tractament de les dades personals facilitades en el marc de la seva relació comercial, tals com : nom, cognoms, data de naixement, adreça, telèfon, correu electrònic, NRT i professió, seran objecte de tractament automatitzat i incorporades als nostres fitxers d’usuaris web, destinades únicament i exclusiva als serveis oferts en aquesta web. Les seves dades seran tractades amb absoluta confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei qualificada 15/2003, de 18 de desembre, de protecció de dades personals.

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació del Principat d’Andorra, essent competents per a la resolució de conflictes derivats o relacionats amb el seu ús, els Tribunals Andorrans.

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux